Balanceren

door | aug 26, 2015 | overig

logo verken je kracht

De energie is al tijden aan het veranderen. Ik merk dat ik er zelf steeds gevoeliger voor wordt. Het geeft onrust en daardoor voor mij de gelegenheid om aan mijn eigen transformatie te werken. Dan onderzoek ik wat me nu precies zo onrustig maakt.

En na de transformatie is er weer balans. Dus je kunt wel zeggen dat het leven ‘balanceren’ is. Zou je heel de tijd in balans zijn dan zou er geen ruimte zijn om te groeien. Maar wil je wel groeien? Groeien geeft ook verandering en vraagt overgave aan nieuwe situaties. Nu weet je wat je hebt, maar ben je daar ook blij mee?

De energie om ons heen vraagt steeds meer om verandering, verandering van in het leven staan. Losser van materiële zaken en meer gericht op zaken die het ‘hart’ dienen. Doe jij wat je echt van binnen graag wilt? Geef jij je leven zo vorm dat je er blij mee bent? Of loop je steeds weer tegen dingen aan, die ook steeds weer even hardnekkig terugkomen. Bv. bepaald gedrag van mensen waar je continu tegenaan loopt. Andere zaken die maar niet gaan stromen. Heb jij blokkades in jezelf?

Waar kun je nu eigenlijk bij mij voor terecht? Nou simpel, om aan jezelf te werken op velerlei gebied. Op het gebied van bewustwording, healing, loopbaancoaching, problemen met je kinderen, transformatiespel, kernkwaliteitenspel en workshops om met jezelf aan de slag te gaan in groepsverband.

Een kennismakingsgesprek van een half uur is altijd gratis en vrijblijvend. Dat is voor beide partijen om te kijken en te voelen of we met de ander in zee willen. Want het moet goed voelen voor je wil je je open kunnen stellen. Coaching of healing via telefoon, skype of de mail is ook een optie, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ik wens jullie veel balans in je leven.

Namasté

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Hoe kies jij?

Hoe kies jij?

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten? Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht...

Lees meer
Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties