Bewustzijn van je Zelf door middel van de Elf

door | mrt 18, 2015 | overig

creativiteit communicatie

Jippie, een lang vervulde wens is in vervulling gegaan. Mijn ‘Elfjes’ staan online.

Een ‘elfje’ is een gedichtje van elf woorden, dat begint met één woord, de volgende regel twee woorden, daarna drie woorden, vervolgens vier en het eindigt weer met één woord. Deze gedichtjes heb ik intuïtief gemaakt. Vervolgens een mooi plaatje erbij gevonden op internet van een elf. Veel dank aan alle mensen die daar mooie plaatjes plaatsen.

Je kunt deze elfjes vinden op de pagina: kaartje trekken.

Waarom zou je een kaartje trekken? Misschien heb je een vraag over iets waar je mee zit. Stel deze dan als een open vraag, dus een vraag waar je geen ‘ja’ of ‘nee’ op kunt antwoorden. Klik op een plaatje en een ‘elfje’ komt tevoorschijn om jou wat inzicht te geven. Je hoeft niet persé een vraag te stellen, het gaat meer om het openstellen voor inzichten. En een elfje is licht en speels, dus ga er ook op zo’n manier mee om.

Veel plezier ermee.

 

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Hoe kies jij?

Hoe kies jij?

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten? Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht...

Lees meer
Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties