coaching ouder/verzorger

Welkom ouder/verzorger

 

 

Kinderen zijn de spiegels voor de ouders. Daarmee bedoel ik dat datgene wat je raakt wat je kind laat zien, iets is voor jezelf om mee aan de slag te gaan. Het is iets uit je eigen kindertijd wat nog geen plek heeft gekregen.

Mijn praktijkruimte

Ik heb een praktijk aan huis. In mijn tuin staat een tuinhuisje waar ik werk met mijn cliënten. Maar een coachwandeling in de nabije natuur behoort ook tot de mogelijkheden.

Een sessie voor volwassenen duurt ongeveer 1, 5 uur.

 

binnenkant praktijk

Locatie: Julianastraat 15 te Heerjansdam

Telefoon: 06 15 42 44 52

Dagen beschikbaar: woensdag, donderdag en zaterdag. 

Voordat er een intake komt, is er de mogelijkheid tot een gratis kennismakingsgesprek. Dit zal maximaal een half uur duren. We kunnen dan kijken of er een klik is en de wederzijdse verwachtingen vaststellen.

Kosten:

  • Een losse sessie met de volwassene (1,5 uur): €80.
  • Een traject van 3 sessies met de volwassene: €200.

Mocht je verhindert zijn dan dien je dit 2 dagen van te voren aan te geven zodat je de kosten van de sessie niet hoeft te betalen.

 

coaching

Je kind is ongelukkig of vertoont gedrag wat onacceptabel is, wordt gepest of heeft moeite met zijn emoties onder controle te krijgen etc.

Dit zijn van die zaken die ons als volwassene erg kunnen raken. We willen immers dat onze kinderen onbezorgd kunnen spelen. En als je kind ongelukkig is kun jij ook niet gelukkig zijn. Het is heel goed mogelijk dat je kind je daarbij ook een spiegel voorhoudt. Het gaat twee kanten op. Om je kind dan goed te kunnen helpen, is het belangrijk dat je ook aan je eigen ontwikkeling werkt. Wellicht heb je in je jeugd wat ervaringen gehad die niet zo fijn waren en heb je die niet verwerkt. Dat het zo pijn doet om je kind nu te zien komt dan omdat er nog pijn van jezelf zit. Door dit op te ruimen geef je het voorbeeld aan je kind en voelt je kind zich ook zekerder om met zijn problemen om te gaan.

Ik kan je daarin begeleiden. Samen kijken we wat het kind je spiegelt zodat we een ingang hebben waar je aan kunt werken.

Mocht je willen weten of ik iets voor je  kan betekenen, stuur dan een mail met daarin de hulpvraag/klacht en je telefoonnummer zodat ik contact met je kan opnemen.

Of lees nog verder op de pagina Verken je Kracht.

 

 

 

 

Alles is aan verandering onderhevig

Niets blijft ooit hetzelfde in de natuur, zo is dat bij de mens ook. Ik help je om te gaan met alles wat op je pad komt. Door aan jezelf te werken ben je een voorbeeld voor je kinderen.

 

 

 

Mijn werkwijze

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of er een klik is.

Als je als ouder/verzorger openstaat om aan je eigen ontwikkeling te werken kunnen we een afspraak maken buiten de afspraken om die we voor je kind maken.

Ik werk dan met een methode waarbij we gaan onderzoeken wat je precies raakt en waar dat vandaan komt. Dan kunnen we daar innerlijk kindwerk op loslaten, wat betekent dat we het kindstuk van jou gaan helen.

Vervolgens hebben we een sessie met je kind erbij waarbij we je kind laten zien en voelen wat er bij jou verandert is en dat dat ook voor hem/haar mogelijk is.

Hoe mooi om samen met je kind te groeien, het zal de band versterken.

alle kleuren van het kind

Activiteitenkalender

Nog geen datum ingepland.

Alles Kits workshop

In een kleine groep verkennen we de emoties en leren hoe we daarmee om kunnen gaan.

klik hier voor meer informatie
content

Nog een datum ingepland.

Workshop Kindertalenten

In een kleine groep verkennen we de talenten en leren wat bij ons past en hoe we die kunnen inzetten.

Klik hier voor meer informatie
content

Nog geen datum ingepland.

Hoe ga ik om met mijn hoogsensitieve kind

In een kleine groep krijg je meer richtlijnen hoe je je hoogsensitieve kind kan begeleiden.

Klik hier voor meer informatie

content