De kracht van dankbaarheid

door | sep 21, 2014 | overig

Gratefulness

Stilstaan bij dat waar je dankbaar voor bent is de sleutel tot geluk. En voel dan wat er met je hart gebeurt. Laat dat gevoel helemaal toe.

Leg de focus op wat je wel hebt in je leven en voel de dankbaarheid en weet dan dat de wet van aantrekking zorgt dat er nog meer in je leven komt om dankbaar voor te zijn. Want waar je aandacht aan geeft, dat groeit.

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Hoe kies jij?

Hoe kies jij?

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten? Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht...

Lees meer
Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties