Gedachtenkracht

door | sep 21, 2014 | overig

gedachtenkracht

Waarom alleen gedachtenkracht gebruiken om negatieve gedachten te voeden? We kunnen al snel van een mug een olifant maken. Dat gaat vaak vrij makkelijk. We krijgen bv. een ‘nee’ te horen ergens op en vervolgens kan dat leiden tot niemand vind mij aardig. Vaak gaan daar wel een paar stappen aan vooraf.

Omdat onze hersenen tot zoveel in staat zijn, is het ook mogelijk om een ander, fijner gevoel te creëren. En daar kun je heel veel bij gebruiken. Zoals ze bv. in de NLP doen. Zoek voor alle zintuigen een kleine prettigere verandering. Je pakt het plaatje van de minder fijne situatie en gaat dat stap voor stap veranderen. Je verandert het weer bv. in zonnig weer, de kleuren pas je aan zodat jij ze fijn vindt, je voegt er een prettige geur aan toe enz.

Je voelt steeds of er wat verandert is en of dat een fijner gevoel geeft. Je gaat gewoon door totdat je je weer fijn voelt.

Geloof je dat dit kan of vind je dit onzin? Maar waarom dan wel de negatieve kant uit en niet de positieve kant? Denk daar maar eens over na.

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Hoe kies jij?

Hoe kies jij?

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten? Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht...

Lees meer
Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties