Healing

door | okt 23, 2015 | overig

healing waterfall

 

Healing, krijg je dat van anderen of heel jij jezelf?

Veel mensen bouwen heel wat stress op in hun leven en om zich weer te ontladen van die stress gaan ze sporten, naar de sauna of laten zich masseren. Echter de echte reden van de stress blijft nog steeds bestaan en komt dus iedere keer weer terug.

Een healing kan ook heel ontspannend en ontladend zijn, het verschil met bovengenoemde methoden is echter dat je met een healing een stukje van de oorzaak kan verwijderen. Dat wil niet zeggen dat je niet meer moet sporten, naar de sauna moet gaan of moet stoppen met je laten masseren, maar dat je nu weet dat het maar tijdelijke oplossingen zijn.

Stel je hebt een drukke baan waar iedereen steeds maar aan je trekt en je met deadlines werkt. Sommige mensen vinden dat heerlijk en krijgen er geen stress van, voor anderen is dit iets minder weggelegd. Hoe komt dat toch? Ieder mens is verschillend en heeft in zijn leven verschillende ervaringen opgedaan alwaar hij verder naar is gaan leven. Op basis van die ervaringen kies je dus hoe je er in het vervolg mee omgaat. Die ervaringen kunnen dus blokkades gevormd hebben in je energetisch systeem, die vervolgens steeds weer zorgen voor stress op het moment dat je in soortgelijke situaties terechtkomt. Met een healing kom je deze blokkades tegen en kunnen ze verwijderd worden zodat je energie weer lekker door kan stromen.

Maar hoe werkt dat dan?

De methode die ik hanteer is een healing waarbij je op een massagetafel ligt. Je ligt op je rug of als dat lastig is kun je ook een andere positie innemen, bv. ook gewoon zittend. Je kleren houd je gewoon aan en als je het koud hebt, kun je ook een dekentje over je heen krijgen. Ik stem af op mijn begeleiders, want ik ben alleen een kanaal waarlangs de helende energie mag stromen naar de cliënt. Ik vraag altijd of ik je aan mag raken, wil je dat niet dan werk ik boven je lichaam, op sommige plekken doe ik dat toch al. Ik begin bij het hoofd en krijg dan informatie binnen waar de energie wat minder stroomt en daar begin ik de healing. Je kunt het voelen als stroming, tinteling, warmte, koude of nog anders, dat is voor iedereen anders. Ik geef het aan als ik emoties voel die vastzitten en vaak weet degene op de tafel precies waar dat mee te maken heeft en kan dit losgelaten worden, er komen vaak mooie inzichten door. Hierna voel ik de energie weer stromen en de cliënt merkt dit ook. Zo werk ik het hele lichaam af. Soms zijn de emoties mild en soms wat heftiger, het beste is om alles toe te laten anders blijft het toch weer vastzitten. Hoe fijn is het om het toe te laten en dat het daarna dan losgelaten mag worden.

Zoals ik al zei mag de helende energie door mij heen stromen naar de cliënt, maar ik bepaal niet waar de heling het hardste nodig is. Dat bepaal je uiteindelijk zelf, niet jouw bewuste zelf maar jouw Hogere Zelf zorgt hiervoor, die weet precies wat en hoeveel er losgelaten mag worden. Dus je heelt jezelf met behulp van het instrument dat ‘de healer’ heet.

Ik heb vroeger Reiki gedaan maar heb gemerkt dat ik door af te stemmen op de Raad van de Avalon Ela Energie ik nog veel meer moois mag doorgeven. Deze energie is krachtiger en erg liefdevol. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je deze energie ook een keer ervaren? Ik heb voor de maand november een unieke aanbieding.

De aanbieding is twee keer een healing voor €50,00 in totaal. De eerste afspraak moet wel in november gemaakt worden en op het eind van de eerste afspraak maken we, als je het als fijn ervaren hebt, een tweede afspraak. De tweede afspraak vindt plaats voor 31 december 2015. De healing duurt een uur. De betaling vindt contant plaats op de dag van de healing zelf.

Misschien ook leuk om dit cadeau te doen aan iemand anders. Wil je dat dan zal ik een bon voor je maken. Je kunt ook met z’n tweeën komen en de healing na elkaar ervaren voor €50,00 in totaal.

Opgeven kan via het formulier op de pagina Avalon Ela Healing

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Hoe kies jij?

Hoe kies jij?

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten? Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht...

Lees meer
Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties