Heft in eigen handen nemen

door | feb 22, 2015 | overig

Freedom-kooi

Wie wil het heft in eigen handen nemen en kiezen voor geluk, vrijheid en kracht?

Je hebt vaak zoveel meer te bieden dan je tot nu toe laat zien. Wellicht weet je het allemaal wel maar heb je geen idee wat je er nu precies aan kunt doen. Misschien vind je het ook wel spannend. Dat wat je nu hebt, voelt vertrouwd. Daar is niks mis mee zolang je je niet beperkt voelt in je doen en laten.

Als je gaat merken dat je steeds overal tegenaan loopt en de manier die je kende niet meer lijkt te werken is het tijd om stappen te gaan zetten.

Dit hoeven echt geen reuzenstappen te zijn. Jij bepaalt het tempo waarop je transformeert. Jouw onderbewustzijn is zo geprogrammeerd dat het precies weet wat goed voor jou is. En of je die stappen nu zet door een workshop te volgen of door individuele coaching, die keuze ligt bij jou.

Je gaat altijd lichter, beter, of met een fijner gevoel weg dan je bent gekomen. Wie wil dat nu  niet.

Voel eens waarom jij in die oude stukken wilt blijven hangen. Ben je bang voor verandering, voor de effecten die dat zou hebben op je familie, vrienden, je werk etc. Denk je dan ook niet dat je jezelf beperkt als het antwoord hierop ‘ja’ is?

Stel je voor als je van je probleem af zou zijn, wat zou er dan kunnen veranderen? Hoe zou dat voor jou zijn? Voel het eens! En voelt het fijn? Waar kies je dan voor? Voor de angst of voor het fijne gevoel?

Weet dat je een keuze hebt. En ik begeleid je er graag in. Kom eens langs voor een kennismakingsgesprek. Stel je vragen en voel of het goed voelt dat ik je zal begeleiden. Je hoeft het niet alleen te doen! Samen gaan we het proces in, waarbij het mijn insteek is om jou weer helemaal in je kracht te zetten zodat je het leven uiteindelijk kunt leven in plaats van overleven.

Die vrijheid, dat geluk en die kracht gun ik jou!

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Hoe kies jij?

Hoe kies jij?

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten? Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht...

Lees meer
Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties