Hoe ben jij geprogrammeerd?

door | feb 26, 2014 | healing | 0 Reacties

cropped-Mooie-watervallen.jpg

Vaak willen we dingen anders doen. We hebben allemaal goede voornemens en in het begin lijkt het te lukken. Echter na verloop van tijd vallen we weer terug in oud gedrag. Waar ligt dat toch aan?
Het is net of er een fout in onze programmering zit, of misschien nog beter gezegd een klein hardnekkig dingetje dat ervoor zorgt dat we toch steeds weer terugvallen in het oude gedrag.

Net als bij een computer, je download iets en erbij krijg je gratis en voor niets een stukje software dat er voor zorgt dat je niet datgene kunt doen wat je graag had willen doen. Het verandert bijvoorbeeld je homepage. Wat je ook verwijdert, het blijft hardnekkig terugkomen, totdat je de bron vindt waar dat stukje echt geplaatst is.

Het is een beetje zoals ons ego werkt. Je ego kun je zien als een deel van je persoonlijkheid die graag de controle houdt over alles wat je doet. Zoals elk deel van jezelf wil dit ego ook datgene wat hij denkt dat het beste voor jou is. Dus als je al jaren iets op een bepaalde manier aanpakt dan is dat iets wat het ego kent en die wil dan ook graag dat je daarmee doorgaat. Als je daarvan afwijkt komt er ineens weer iets in jezelf naar boven dat de boel sabotteert. Dan ga je weer terug naar de homepage van het ego. Totdat je bij de bron komt van dat stukje wat er werkelijk aan de hand is. Dan kun je het verwijderen.

En dat is mogelijk op heel veel manieren. Er komen altijd wel weer manieren bij, boeken genoeg zijn er over te vinden. De ene methode nog uitgebreider dan de andere. Van NLP tot regressie, hypnotherapie, visualisaties, energetisch werk en alle afgeleiden daarvan. Veel heb ik er uitgeprobeerd maar mijn nieuwe methode: ’transformatiehealing’ werkt snel en goed.

En ja, wat als zich dan een simpele methode aandient? Het is even wennen dat er niet meer keihard gewerkt hoeft te worden om je blij en gelukkig te voelen. Maar dat went snel genoeg en dan heb je een nieuwe homepage gecreeërd van waaruit je je leven kan leven. En misschien komt er af en toe een stukje software voorbij dat je niet langer wilt, vraag gerust hulp zodat je weet waar dit stukje aan vast zit zodat het verwijderd kan worden.

O en ga wel mee met je tijd hè, regelmatig even upgraden, op virussen scannen en oude dingen verwijderen.
En zet dan het programma: “genieten” aan.

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Verbinding met Jezelf

Verbinding met Jezelf

De verbinding met jezelf kun je kwijtraken door teveel in het drama te gaan zitten waardoor je in een lagere vibratie terecht komt en het leven zwaarder aanvoelt. Door aarden, voelen in je lichaam, dankbaarheid, in het hier en nu zijn, eerlijkheid en je innerlijk kind te helen herstel je deze verbinding weer.

Lees meer
gratis Avalon ELA healing

gratis Avalon ELA healing

Wil je ook eens merken wat een Avalon ELA healing voor jou kan betekenen? Elke maand geef ik een gratis healing, voor meer informatie zie: Avalon ELA healing. De data waaruit je kunt kiezen staan op home-ontpop jezelf. Scroll dan helemaal naar onderen, naar het roze...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *