Hoe kies jij?

door | feb 13, 2022 | overig

mijn weg

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten?

Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht mij bij een onderwerp wat ik laatst besprak met mijn vriend over waar ik sta ten opzichte van complottheorieën. Wat ik toen aangaf is dat ik niet echt een kant kan kiezen. Ik ben niet voor maar ook niet tegen, want ik kan niet weten wat waar is. Hoe kom ik er dan achter?

Ik kijk wat resoneert met mij. Maar sommige dingen zijn zo bizar, die wil ik niet eens geloven. Toch kan ik er niet omheen, waarom zou dat verzonnen worden? Waarom zouden regeringen alles prijsgeven wat zij weten? Wat wordt er voor ons achtergehouden? Mijn vriend geeft opstellingen en daarbij gebruikt hij vaak het ‘verborgene’. Hoe mooi is dat, want wanneer weet je alle kanten van een verhaal.

Ik volg Tijn Touber ook en hij vertelde over autonoom worden. In dat verhaal over autonoom worden, komen vele feiten aan het licht die ook nogal absurd zijn. En mede door deze feiten lijkt het me dat er meer mogelijk is dan ik altijd gedacht had. Willen we wel kijken naar het verborgene? Haalt dat niet onze veiligheid overhoop?

Wat in de Bijbel staat is ook maar van 1 kant belicht. Het hele verhaal van Jezus en Maria Magdalena heb ik al in verschillende gechannelde versies gelezen. En waar zit de waarheid? En is er dan wel 1 waarheid? Kunnen er verschillende waarheden tegelijk bestaan? Daarbij kijk ik dus altijd wat met mij resoneert en noem ik dat ‘mijn waarheid’.

Mijn eigen waarheid leven zorgt ook dat ik bij mezelf blijf. Ik verken wel vaak beide kanten van een verhaal. Als dan blijkt dat er van beide kanten zoveel nog onduidelijk is of verborgen voor mij, besluit ik in het midden te blijven. Zo houd ik ook mijn balans.

Dus is het altijd nodig om een kant te kiezen en wat brengt je dat dan? Is in het ‘midden’ blijven oké? Het zijn zo van die dingen die ik me afvraag.

Eén ding weet ik zeker, als ik een kant moet kiezen dan kies ik voor bij mezelf blijven. Mijn eigen gevoel volgen. En dan helpt het om mijn zielenlicht aan te zetten.

Zielengroet, Agnes

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer
Nature Quest, 26 mei 2018

Nature Quest, 26 mei 2018

Nature Quest, 26 mei 2018   De Nature Quest die ik gedaan heb, was een opdracht vanuit het jaarprogramma 365 dagen succesvol wat ik dit jaar volg. Dit betekende voor mij een hele dag de natuur in met alleen een fles water en iets om op te zitten. Dit ging ik...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties