Je ego uit zich via je emoties

door | okt 26, 2014 | overig

vallende-bladeren 2

Je ego uit zich via je emoties.

Je ego is een deel van jou die via je emoties uit wat er opgeruimd mag worden. Het feit dat die emoties komen wil zeggen dat het de tijd is om er wat mee te doen. Je kunt het ook laten, dat is je eigen keuze. Dan komt het gewoon een andere keer weer terug.

De kunst is om niet te blijven hangen in je emoties. Het gaat uiteindelijk allemaal om bewustzijn. Wat is de trigger van de emotie en wat zit daar achter?

Na dit bewustzijn mag je gaan accepteren. Na acceptatie komt het loslaten.

Wat wil jij graag loslaten?

 

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Hoe kies jij?

Hoe kies jij?

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten? Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht...

Lees meer
Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties