Kernkracht

door | jan 5, 2017 | overig

Basis

We worden allemaal geboren met een bepaalde kernkracht. Tenminste zo noem ik het. Die kracht is genoeg om het leven wat je leidt aan te kunnen. Je zou dit de fundering kunnen noemen. Zoals je een huis moet onderhouden wil dit niet vervallen, zo is het ook noodzakelijk om je eigen fundering te onderhouden.

In onze jeugd is het de taak van onze opvoeders om ons hierin te begeleiden, echter niet alle opvoeders zijn hierin even goed. Dit heeft alles te maken met hun opvoeding enzovoorts. Nu is het niet de bedoeling om de schuld bij de opvoeders te leggen maar om je eigen verantwoordelijkheid te pakken.

Gedurende je leven leg je vaak onbewust een verkeerde lak aan op je fundering. daarop weer wat anders etc. Op deze manier ben je soms flink verwijderd van je oorspronkelijke fundering/kernkracht.

Bewustzijn

Voor mij is het zo dat alles wat we tegenkomen in ons leven ons dient om verder te komen. Om meer bewustzijn te krijgen. Jaren geleden was het voor mij ook niet duidelijk wat al die gebeurtenissen mij nu te zeggen hadden. Echter door zelfonderzoek en door begeleiding van mensen die verder dan mij waren op hun pad kwam ik steeds verder.

Ik kan nu zeggen dat ik mijn fundering weer kan voelen. En ik weet hoe ik hem kan onderhouden. Doe ik het nog weleens fout, ja. Ik probeer nog weleens een oude methode, echter ben nu zo bewust dat ik al snel door heb waar ik mee bezig ben en kan dan weer terug naar mijn basis. En ik geloof er ook in dat deze fundering steeds steviger wordt door het goede onderhoud.

Ik ben een dankbaar mens. Het leven heeft mij veel gebracht. De moeilijke dingen hebben ervoor gezorgd dat ik veranderingen aan kon brengen waardoor ik nu krachtiger ben.

Hoe ga jij om met je fundering? Kun je het al voelen of zit er nog wat overheen?

Ik wens jullie allemaal de kracht om terug te komen bij je oorspronkelijke kernkracht. Weet dat liefde, acceptatie, overgave, dankbaarheid en loslaten daarbij sleutelwoorden zijn.

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Hoe kies jij?

Hoe kies jij?

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten? Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht...

Lees meer
Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties