kindcoaching

Welkom bij de Kindcoach

Kinderen zijn allen uniek. Net zoals de kleurpotloden die je hieronder ziet, heeft elk kind zijn eigen kleurenpalet. Ik werk met hun eigen kleurenpalet en maak ze bewust hoe zij hun wereld kleur kunnen geven.

Mijn praktijkruimte

Ik heb een praktijk aan huis. In mijn tuin staat een tuinhuisje waar ik met de kinderen werk. Maar we kunnen ook naar buiten, de natuur in.  Er zijn diverse gebieden op loopafstand te bereiken. Er is ook een mogelijkheid dat ik bij jullie thuis kom.

Ik kijk altijd wat de kinderen nodig hebben. Zijn ze creatief, speels of meer in hun hoofd. Alles mag er zijn.

binnenkant praktijk

Locatie: Julianastraat 15 te Heerjansdam

Telefoon: 06 15 42 44 52

E-mail: info@verkenjekracht.nl

Dagen beschikbaar: woensdag, donderdag en zaterdag. 

Voordat er een intake komt, is er de mogelijkheid tot een gratis kennismakingsgesprek. Dit zal maximaal een half uur duren. We kunnen dan kijken of het kind en de volwassene zich veilig voelen bij mij en er een goed gevoel bij hebben.

Mocht dit zo zijn dan kunnen we een intake inplannen.  De intake is de eerste sessie en vindt altijd plaats samen met de ouder en duurt maximaal 1 uur.

  • De sessies voor een kind duren maximaal 1 uur.
  • De sessies voor de volwassene duren maximaal 1,5 uur.

 Kosten:

  • Een losse sessie met het kind: €50.
  • Een traject van 6 sessies met het kind: €250.
  • Een losse sessie met de volwassene: €80.
  • Een traject van 3 sessies met de volwassene: €200.

Mocht je verhindert zijn dan dien je dit 2 dagen van te voren aan te geven zodat je de kosten van de sessie niet hoeft te betalen.

coachen op Kindertalenten en meer

Elk kind wordt geboren met zijn eigen pakketje talenten. Daarmee bedoel ik niet het talent om te tekenen of te voetballen maar talenten die veel meer laten zien wie je bent als mens.

Zo zijn er de bruggenbouwers; de kinderen die willen zorgen dat iedereen mee kan doen. Maar ook de creatieve makers; kinderen die graag met hun handen iets mooi maken. Of de kennisspons; kinderen die veel lezen en veel willen weten en deze kennis als het ware opzuigen.

Ik kijk met het kind waar het blij van wordt en welke talenten daarbij horen. Door dit te benoemen voelt het kind zich gezien en dat geeft vertrouwen. Het kind weet dan dat hij meer is dan wat het op school laat zien. Het kind is mens en uniek en heeft altijd talenten die hij kan inzetten. Op deze manier kan het zich ook bewust worden hoe het deze talenten kan inzetten.

Dit is echter niet de enige tool die ik gebruik. Ik laat van het kind en zijn hulpvraag afhangen wat ik nog meer inzet. Dat kan bewustwording zijn van het gedrag, omgaan met moeilijke situaties, omgaan met pestgedrag, omgaan met emoties en nog veel meer.

Ik vind het belangrijk dat een kind lichaamsbewustzijn heeft en zal daar ook zeker aandacht aan besteden. Als een kind dat op jonge leeftijd leert zal hij daar zijn leven lang profijt van hebben.

Mocht je willen weten of ik iets voor je kind kan betekenen, stuur dan een mail met daarin de hulpvraag/klacht en je telefoonnummer zodat ik contact met je kan opnemen.

 

Mijn missie is om elk kind weer in zijn kracht te zetten

Mijn werkwijze

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of er een klik is.

Als het kind niet mee wil werken en alleen de ouder/verzorger het graag wil, dan werk ik met de ouder/verzorger. Ik kan pas wat bereiken als het kind bereid is om open te staan voor wat kan komen.

Na het kennismakingsgesprek volgt een intakegesprek waarin we gaan kijken wat de hulpvraag is. De ouder/verzorger is daarbij aanwezig. Gewerkt wordt met de hulpvraag van het kind.

Daarna spreken we een aantal keren af waarop we een sessie hebben die maximaal een uur duurt.

Na een aantal keren gaan we ook evalueren of we bij het gestelde doel zijn gekomen of dat we nog verder gaan. 

alle kleuren van het kind

kalender

Activiteitenkalender

nog geen datum gepland

Alles Kits workshop

In een kleine groep verkennen we de emoties en leren hoe we daarmee om kunnen gaan.

content

nog geen datum gepland

Workshop Kindertalenten

In een kleine groep verkennen we de talenten en leren wat bij ons past en hoe we die kunnen inzetten.