Laat maar los

door | nov 1, 2014 | overig

herfst-2011-3-362689

Laat maar los, het is zo makkelijk gezegd maar hoe doe je dat  nu?

Voordat je weet wat loslaten is heb je eerst geleerd om vast te houden. Twee polariteiten. Door vast te houden kun je ook accepteren. Acceptatie betekent niet dat je er blij mee hoeft te zijn, dat je er zelf voor gekozen zou hebben.

Acceptatie betekent dat je erkent wat er is. Dat het een plaats mag hebben omdat het er is.

Accepteer je niet dan ben je in weerstand. Daarmee zal je gevoel dus niet beter worden. Weerstand betekent niet in stroming zijn, tegenwerken en kost tijd en energie en kracht.

Acceptatie vereist een overgave aan datgene wat is, dit kan via een intentie neergezet worden. Het is zo, je kunt er niet omheen en je kunt het ook niet meer veranderen. Het enige wat je kunt veranderen is het gevoel wat je erbij hebt.

Acceptatie lijkt lastig, maar als het je lukt, kun je je gevoel veranderen. Ga naar het ‘hier en nu’ en weet dat je de keuze hebt om de volgende keer een andere keuze te maken over wat je mogelijk anders zou doen of hoe je er anders mee om kunt gaan.

We komen nu eenmaal steeds weer situaties tegen die ons uit onze kracht kunnen halen. Aan jou de keuze hoe ermee om te gaan. Acceptatie en loslaten waardoor je bewustzijn groeit of weerstand en vast blijven zitten in oude patronen.

Waar voel jij je het best bij?

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Hoe kies jij?

Hoe kies jij?

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten? Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht...

Lees meer
Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties