Mooi moment

door | nov 24, 2014 | overig

hart met vingers

Soms kun je ineens zo’n mooi moment meemaken, waarop de hele wereld lijkt te kloppen. Je bent in vrede met JeZelf en alles om je heen. Angstvallig probeer je het vast te houden, want het voelt zo goed. Dit zou je wel altijd willen voelen, maar ergens heb je het gevoel dat dit niet kan. Je bedenkt hoe je dit gevoel kunt blijven herinneren. Wellicht leg je het vast door middel van een foto of video.

Door dit te denken ga je al uit dat mooie gevoel en maak je de overtuiging dat je het niet kan behouden. En al zou je het niet heel de tijd vast kunnen houden, dat wat je ooit gevoeld hebt kun je weer voelen. We zijn er zo goed in om de negatieve dingen te onthouden, daar hoeven we geen foto’s of video’s van te maken. Maar de positieve dingen in ons leven lijken veel vluchtiger te zijn. Dat hoeft dus niet.

Waar leg jij de focus op? Is dat op positiviteit dan zul je dat ook meer aantrekken. Vertrouw erop dat de mooie dingen naar je toekomen, zoals ze dat al eerder deden. En focus op de kleine dingen waar je al zo dankbaar voor bent. Door deze focus verander je heel je mindset in een meer positieve en hoef je niet meer angstvallig vast te houden aan fijne momenten omdat ze veel dichter binnen je bereik liggen.

 

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Hoe kies jij?

Hoe kies jij?

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten? Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht...

Lees meer
Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties