Nieuw loopbaan- en levenscoaching

door | mei 7, 2015 | loopbaancoaching, overig

doolhof

Nieuw: loopbaan- en levenscoaching

bij ‘V erken je Kracht’.

Ik geloof dat ieder mens veel meer kan dan hij vaak denkt.  Ik geloof ook dat je niet leeft om te werken maar werkt om in je levensbehoeften te kunnen voorzien. Daarom is het zo fijn als je passie hebt voor je werk. Dat kan alleen als dat werk dus uitstekend bij je past. En dan voelt het soms niet eens meer als werken, dan krijg je energie van werken in plaats van dat het energie kost.

Mijn passie is om mensen weer in hun kracht te zetten op elk gebied. Daarom heb ik een opleiding gekozen tot loopbaancoach, zodat ik mensen ook beter kan begeleiden bij die keuze voor een baan waar ze echt in thuis horen.

Wanneer kies je voor een loopbaancoach?

Er zijn vele redenen om te kiezen voor een traject bij een loopbaancoach. Het lijkt af en toe wel of je je in een doolhof bevindt. Wat past nu goed bij jou en hoe weet je dat.

Voorbeelden om aan een loopbaancoachingstraject te beginnen:

 • Ik wil ander werk.
 • Ik ben nu werkloos, wat kan ik doen, hoe ga ik verder?
 • Ik voel me niet prettig bij mijn huidige werkzaamheden.
 • Mijn baas wil mij op een andere plek binnen het bedrijf zetten, kan ik dat werk wel aan?
 • Ik weet niet goed wat ik wil.
 • Het bedrijf waar ik werk gaat reorganiseren en ik moet eruit.
 • Hoe kan ik mijn werk en privéleven combineren.
 • Wat ik belangrijk vind kan ik niet terugvinden in mijn werk.
 • Ik kan het niet goed vinden met mijn leidinggevende of collega’s.
 • Ik ben (bijna) burn-out.
 • Ik wil weten wat mijn sterke kanten zijn zodat ik beter kan solliciteren.
 • Ik heb hulp nodig bij het maken van keuzes.
 • Welke stappen zou ik nu kunnen gaan zetten?
 • Wat heb ik nodig om in beweging te komen?
 • Ik wil wel anders maar het lukt me niet, waarom kan ik mezelf niet verder ontplooien?
 • Ik wil meer zelfvertrouwen.
 • etc. etc.

Dit zijn lang niet alle vragen die je kunt bedenken maar geven slechts een indicatie. Denk aan alles wat niet lekker loopt in je werkzaamheden. Of je nu zelfstandige bent of in loondienst, zolang je ergens tegen aan loopt kun je wel wat hulp gebruiken. Sommige vragen zijn echt gerelateerd aan het werk dat je doet en andere vragen vallen meer onder de categorie van ‘levenscoaching’. Je kunt niet werken zonder je eigen persoonlijkheid mee te nemen. Dus wie ben jij en wat wil je en kun je en lukt dat ook?

Wat heb ik jou te bieden?

Een belangrijke waarde voor mij om met jou aan de slag te gaan is ‘gelijkwaardigheid’. Ik ben niet diegene die jou gaat vertellen hoe je het moet doen. Ik geloof dat jij dat kan en meer baat hebt bij iemand die samen met jou op zoek gaat naar die antwoorden die jij nodig hebt.

Mijn drijfveer is om mensen in hun kracht te zetten. We hebben deze kracht allemaal in ons, maar soms laagjes erover heen gemaakt door alles wat we meegemaakt hebben. Samen ontdekken we wat jou weer in beweging kan krijgen. Mijn focus ligt voornamelijk op jouw groei.

Ik bied je een luisterend oor en door mijn empathisch vermogen en mijn open houding ben ik in staat snel een vertrouwensband met je op te bouwen. Samen brengen we in kaart wat er aan de hand is en hoe dat zo is gekomen. Daarna kijken we wat we voor jou het beste in kunnen zetten om te zorgen dat je hulpvraag beantwoord wordt. Op het moment dat je zelf in een situatie zit waar je je niet lekker bij voelt is het moeilijk om overstijgend te kijken en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken.

Behalve de gebruikelijke tools voor de loopbaancoach zoals allerlei testen en vragenlijsten heb ik nog andere hulpmiddelen die ik in kan zetten als dat bij jou past en als jij daar voor openstaat.

Denk aan NLP, kernkwaliteiten, spiegels, innerlijk kindwerk, systemisch werk, matrixmethode, energiewerk, EMDR en hypnotherapie.

Mocht je verder nog vragen hebben, zie dan: loopbaan-en-levenscoaching of stel je vraag via de mail.

 

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Hoe kies jij?

Hoe kies jij?

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten? Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht...

Lees meer
Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties