Ontdek de magie in jouw leven.

door | mei 20, 2014 | overig

eenhoorn1

Wil jij ook de magie in jouw leven ontdekken, kom dan naar de workshop op woensdagavond 18 juni. Inloop vanaf 19.30, begin 20.00-22.00 uur.

Voor iedereen die nieuwsgierig is en een gezellige avond wil.

Magie heeft alles te maken met hoe jij in het leven staat. Ik neem je graag mee naar de mogelijkheden die er zijn om jouw magie te ontdekken.

Magie is niet iets wat alleen in sprookjes voorkomt, je moet er wel voor open staan en dan ontdek je het steeds beter.

Via een stukje uitleg, oefeningen, delen en een orakel gaan we aan de slag. Gewoon in een ongedwongen setting bij mij thuis.

Adres: Dotterbloemstraat 20 te Zwijndrecht

Je kunt je opgeven via het formulier op de pagina: workshops

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Hoe kies jij?

Hoe kies jij?

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten? Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht...

Lees meer
Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties