Ontsteek het licht in jezelf!

door | dec 25, 2015 | overig

licht vrede

Ontsteek het licht in jezelf!

Dit is een oefening om het licht, de liefde en vrede in jezelf te voelen.

Ga rustig zitten op een plek waar je even niet gestoord kan worden door andere mensen, zet je telefoon op stil. Neem even de tijd voor jezelf, dat ben je waard. Terwijl je de oefening doet ga je voelen of er wat verandert in je gevoel of in je lichaam. Iedereen kan dit anders ervaren, de één voelt meer dan de ander. Weet dat het gaat om de intentie waarmee je deze oefening doet. Hoe vaker je je bewust wordt van je gevoel, hoe meer lichaamsbesef je krijgt des te meer je ook gaat voelen. Oefening baart kunst. Je kunt een cijfer geven aan hoe je je voelt voor de oefening, na de oefening doe je hetzelfde. In ieder geval geniet van de tijd die je nu voor jezelf creëert.

 


 

Oefening:

♥Zet een lichtje in je buik en laat het stralen.♥

♥Zet een lichtje in je hart en laat het stralen.♥

♥Zet een lichtje in je hoofd en laat het stralen.♥

♥Vul nu je hele fysieke lichaam met dit licht.♥

♥Straal het daarna uit in je aura.♥

Vraag je onderbewustzijn het volgende:

*Laat al mijn angsten oplossen in dit licht.*

*Laat al mijn negatieve gedachten oplossen in dit licht.*

*Laat al mijn terugkerende negatieve patronen oplossen in dit licht.*

*Laat al mijn verdriet oplossen in dit licht.*

*Laat al mijn boosheid oplossen in dit licht.*

*Laat al mijn onmacht oplossen in dit licht.*

*Laat al mijn frustraties oplossen in dit licht.*

(Ga door met wat er nog meer in je opkomt en voel dat je je steeds lichter en bevrijdt voelt van een hoop ballast.)

Dank je wel dat alles wat ik nu kwijt wil opgelost is in dit licht, in mijn liefde, in mijn vrede.


 

Je bent nu een stralend licht voor anderen, je hebt contact gemaakt met de liefde in jezelf en dit straal je uit naar anderen die daardoor aangeraakt worden. Je hebt contact gemaakt met de vrede in jezelf.

Stuur dit licht naar alle bewoners van de aarde, zodat zij in contact mogen komen met de vrede in henzelf.

Ik wens jullie een stralende kersttijd met veel licht, liefde en vrede,

namasté, Agnes

 

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Hoe kies jij?

Hoe kies jij?

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten? Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht...

Lees meer
Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties