licht vrede

Ontsteek het licht in jezelf!

Dit is een oefening om het licht, de liefde en vrede in jezelf te voelen.

Ga rustig zitten op een plek waar je even niet gestoord kan worden door andere mensen, zet je telefoon op stil. Neem even de tijd voor jezelf, dat ben je waard. Terwijl je de oefening doet ga je voelen of er wat verandert in je gevoel of in je lichaam. Iedereen kan dit anders ervaren, de één voelt meer dan de ander. Weet dat het gaat om de intentie waarmee je deze oefening doet. Hoe vaker je je bewust wordt van je gevoel, hoe meer lichaamsbesef je krijgt des te meer je ook gaat voelen. Oefening baart kunst. Je kunt een cijfer geven aan hoe je je voelt voor de oefening, na de oefening doe je hetzelfde. In ieder geval geniet van de tijd die je nu voor jezelf creëert.

 


 

Oefening:

♥Zet een lichtje in je buik en laat het stralen.♥

♥Zet een lichtje in je hart en laat het stralen.♥

♥Zet een lichtje in je hoofd en laat het stralen.♥

♥Vul nu je hele fysieke lichaam met dit licht.♥

♥Straal het daarna uit in je aura.♥

Vraag je onderbewustzijn het volgende:

*Laat al mijn angsten oplossen in dit licht.*

*Laat al mijn negatieve gedachten oplossen in dit licht.*

*Laat al mijn terugkerende negatieve patronen oplossen in dit licht.*

*Laat al mijn verdriet oplossen in dit licht.*

*Laat al mijn boosheid oplossen in dit licht.*

*Laat al mijn onmacht oplossen in dit licht.*

*Laat al mijn frustraties oplossen in dit licht.*

(Ga door met wat er nog meer in je opkomt en voel dat je je steeds lichter en bevrijdt voelt van een hoop ballast.)

Dank je wel dat alles wat ik nu kwijt wil opgelost is in dit licht, in mijn liefde, in mijn vrede.


 

Je bent nu een stralend licht voor anderen, je hebt contact gemaakt met de liefde in jezelf en dit straal je uit naar anderen die daardoor aangeraakt worden. Je hebt contact gemaakt met de vrede in jezelf.

Stuur dit licht naar alle bewoners van de aarde, zodat zij in contact mogen komen met de vrede in henzelf.

Ik wens jullie een stralende kersttijd met veel licht, liefde en vrede,

namasté, Agnes