Over Agnes Zandbelt

Mijn naam is Agnes Zandbelt. Al geruime tijd heb ik een eigen praktijk aan huis waarin ik mensen begeleid in hun persoonlijke proces. Mijn eigen leven is ook onderhevig aan verandering en daardoor ook de healingsmethoden die ik gebruik.

Eerder heb ik al de opleiding ‘polyenergetica’ met een diploma afgerond. Gedurende de drie jaar dat deze opleiding op HBO-niveau duurde, heb ik heel hard aan mezelf gewerkt en heel veel tools geleerd om anderen te begeleiden. Daarbij kreeg ik de vakken: communicatie, NLP, hypnotherapie, regressie- en reïncarnatietherapie en energiewerk. Waarbij we ook nog de methoden EMDR, EFT en familieopstellingen leerden. Al met al een heel breed pakket waar ik vele kanten mee uitkan.

Maar om ook in deze tijd de mensen de beste begeleiding te kunnen geven, heb ik een nieuwe opleiding gedaan. De methoden die ik hier heb geleerd zorgen ervoor dat oude angsten en beperkende overtuigingen sneller getransformeerd worden, net zoals het in deze tijd past.

Mijn werk is meer energetisch geworden. Ik heb heel mooie dingen zien gebeuren tijdens mijn opleiding en in mijn eigen praktijk. Bovenal ben ik zelf weer stukken verder gekomen. Het lukt mij langer om in balans te blijven, helemaal in mijn kracht te staan en als het even wat minder gaat, weet ik dat dan snel te transformeren.

Dankbaar ben ik dat ik dit werk mag doen en daarbij geholpen wordt door de lichtwereld.