Persoonlijke ontwikkeling – Bewustwording, beweging, balans

balans

Investering in jezelf

Deze investering geldt voor je hele leven. Steeds weer een stapje dichter bij balans en geluk voor €80 per sessie van ongeveer 1,5 uur.

Het eerste gesprek is een gratis kennismakingsgesprek van maximaal een half uur waarbij we kijken of we samen verder willen.

Bewustwording

Naar mijn idee begint hier alles mee. We zijn ons maar voor ongeveer 5% bewust van wat we doen en denken. Dat is heel weinig en betekent ook dat we voor ongeveer 95% onbewust zijn waarom we doen wat we doen. Bijvoorbeeld waarom we bang zijn op bepaalde momenten. Je brein heeft in het verleden situaties opgeslagen die vervelend waren en dat gebeurt vrij onbewust. Vervolgens ga je verder met je leven en denkt er niet meer over na. Echter er is een systeem in werking gezet, want je brein is erop getraind om je te redden. Dus als er een vergelijkbare situatie komt, dan word je beschermd door je brein. Dat is echter vaak niet op de manier zoals jij het graag bewust zou willen.

In mijn praktijk gaan we met je onderbewustzijn aan de slag. We gaan kijken wat er onbewust leeft en maken dat bewust. Dat betekent dat er wel dingen aangeraakt kunnen worden en je dus emoties tegenkomt. We lopen daar dan niet voor weg want ze willen je iets zeggen. Als je deze emoties helemaal toelaat zul je merken dat het zachter wordt en ze uiteindelijk zullen verdwijnen. Zie het als een kind dat aandacht wil, heb je de aandacht gegeven dan laten ze je met rust. Zo zit dat ook met al die emoties van ons. Ze willen gewoon erkend worden.

Beweging

Er komt dan beweging in je systeem. Je bent laagjes aan het opruimen. Er zit in de kern van jou een laag die onaangetast is, sterk en liefdevol. Daaromheen zijn allemaal laagjes gekomen om je te beschermen tegen narigheid. We halen deze laagjes langzaam weg zodat je weer in je kracht komt. Als je daarmee bezig bent betekent dat ook dat je dingen anders gaat doen. Dat vind je omgeving niet altijd leuk. Maar als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg en dat wil je niet meer. Dus word je ook begeleid om met de verandering om te gaan.

Balans

En uiteindelijk ga je weer balans ervaren.

Helen is een proces. Ik vind bewustwording heel belangrijk maar kan dat ook aanvullen met een energie healing. Dan lig je met je kleren aan op een massagetafel en houd ik mijn handen op je lichaam als je daar toestemming voor geeft. Tijdens deze healing kom ik blokkades tegen en dan stel ik vragen zodat er bewustwording komt. Dan kan de energie weer gaan stromen. Weer een stapje verder richting balans.