Persoonlijke ontwikkeling

Ik begeleid mensen om meer inzicht te krijgen in hun bewustzijn, zodat ze uiteindelijk de overstap kunnen maken van een 3 dimensionaal bewustzijn naar een 5 dimensionaal bewustzijn. Mijn werk ligt in het bewust maken waar je mee bezig bent. Wat je tegenhoudt of waarom je blijft doen wat je altijd al deed.

In de derde dimensie mogen we via de polariteiten onze lessen leren. In de vijfde dimensie is er sprake van een andere energie, een eenheidsbewustzijn. Door eigen ervaring met deze stappen kan ik jou nu makkelijker helpen.

Waarom doe je wat je je doet? Op het moment dat je dat weet, kun je verandering aanbrengen. Daar gaan acceptatie en loslaten aan vooraf. Met behulp van je onderbewustzijn kunnen oude angsten en overtuigingen worden getransformeerd.

Mijn insteek is om de antwoorden zoveel mogelijk uit jouzelf te laten komen. Jij weet immers wat je voelt, dat kan een ander niet voor jou beslissen. En juist deze gevoelens kunnen je soms flink in de weg zitten. Af en toe lijken ze zelfs nergens op te slaan. Toch heb je ooit (vaak onbewust) hiervoor gekozen naar aanleiding van een gebeurtenis. Waarbij je vroeger alles helemaal moest doorleven is er nu een snellere methode van heling mogelijk. Ook via het werken met het innerlijk kind.

Maar leven in angst en lijden hoeft niet langer. Zodra dingen in je bewustzijn komen kunnen ze worden opgeruimd. Dus gaan we samen op zoek naar datgene wat jou belemmert.

Wellicht zijn er nog stukken karma die opgeruimd mogen worden en via het lezen van je Akasha krijgen we dan inzichten en kan er heling plaatsvinden.

Het is ook mogelijk om aan een thema te werken. Als je bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen wilt, als je meer in je kracht wilt staan, je hart meer wilt openen, je vrijer durven bewegen, controle loslaten en wat je ook maar kunt bedenken.

Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprekĀ om te kijken of er een klik is tussen ons en zodat we samen kunnen kijken of deze manier van werken bij jou past.