06-15424452 info@verkenjekracht.nl

Sirius healing

Sirius

“When you wish upon a star, makes no difference who you are
Anything your heart desires will come to you

If your heart is in your dreams, no request is too extreme
When you wish upon a star as dreamers do

Fate is kind, she brings to those who love
The sweet fulfillment of their secret longing

Like a bolt out of the blue, fate steps in and sees you thru
When you wish upon a star, your dreams come true”

Gratis energie ontvangen

De Sirius Energie Methode is in 2012 doorgegeven aan Bert van der Beek. Het is een simpele manier van healing op afstand. In 30 seconden al kun je deze energie doorgeven. Daarom is deze energie ook gratis beschikbaar voor iedereen.

De energie komt van Sirius, de helderste ster aan de hemel. Als je terug gaat kijken in de geschiedenis blijkt dat Sirius altijd al een heel belangrijke bron van hoger bewustzijn, van licht is geweest.

Wil je deze vorm van healing eens ervaren? Bijvoorbeeld omdat je ergens in vastgelopen bent, of lichamelijke klachten hebt. De energie zal altijd iets voor je kunnen betekenen. Betekent dit dat alles via deze healing te genezen valt? Helaas is het antwoord daar ‘nee’ op. Soms zijn er nog lessen te leren voor jou waardoor je klachten nog niet over gaan.

Maar probeer het gewoon. Als je je aanmeldt stuur ik je drie weken lang elke dag energie. Ervaar of er iets is verandert in positieve zin na die weken op welk gebied dan ook. En deel je ervaring ook gerust, altijd fijn om te horen of iets werkt en misschien een aanmoediging voor anderen om dit ook te willen ervaren. En mocht je langer deze energie willen ontvangen, dan stuur je gewoon nog een berichtje. Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar mijn mailadres die je kunt vinden op de contactpagina.

*Deze healing is absoluut geen vervanging van een bezoek aan de huisarts en/of specialist, maar is aanvullend bedoeld.*

Stel je open voor de helende energie van Sirius en ervaar de werking.