Uit je hoofd!

door | okt 1, 2014 | overig

out-of-my-head

Dinsdag 7 oktober is er een workshopavond voor je eigen persoonlijke groei. Het thema is: Uit je hoofd!

Vroeger op school moest je dingen ‘uit je hoofd leren’, wat een rare uitdrukking eigenlijk. Ze wilden juist dat het erin kwam.

Veel mensen zitten erg in hun hoofd met hun energie en merken wel dat het niet zo handig is. Maar hoe krijg je je energie nu weer in de rest van je lichaam?

En het uiten van wat in je hoofd zit, daar gaan we ook wat mee doen.

Ik ga nu niet in jullie hoofden stampen wat we gaan doen, want we willen toch juist ‘uit dat hoofd’. Kom het dus maar gewoon ervaren.

7 oktober, van 20.00-22.00 uur in de Dotterbloemstraat 20 te Zwijndrecht.

Opgeven via het formulier op pagina: workshops. Kies voor de workshop: Verken je Kracht – persoonlijke groei. Vul dan bij bijzonderheden de datum 7 oktober in.

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Hoe kies jij?

Hoe kies jij?

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten? Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht...

Lees meer
Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties