Voor welke klachten

Hieronder zie je voorbeelden waarbij ik je zou kunnen begeleiden. Ieder mens is uniek en je krijgt daarom ook die begeleiding die bij jou past en is afgestemd op wat er bij jou speelt. Mocht je willen weten of ik iets voor jou zou kunnen doen, neem dan gerust contact met mij op via het formulier onderaan de pagina.

Ook met lichamelijke klachten kun je bij mij terecht, echter nadat je bij een arts bent geweest. Ik ben nl. geen dokter. Deze therapie kan echter zeer goed aanvullend werken omdat ik het vanuit een holistisch oogpunt benader en de medici vaak alleen het lichaam bekijken.

vlinder ontpopt

Persoonlijke Groei

meer zelfvertrouwen
hart willen openen
leven vanuit je hart
leven in plaats van overleven
in balans willen komen
scheiding verwerken
rouwverwerking
volgens je ware zelf willen leven
helemaal in je kracht staan
omgaan met relaties
omgaan met je tweelingziel
spiegels leren herkennen
beperkende overtuigingen transformeren
waarom reageer ik zoals ik doe
wie ben ik, wat wil ik, wat doe ik?
wat zijn mijn kwaliteiten en valkuilen?
etc.

 

 

 

 

terugtrekken schildpad

Angst:

om te falen
voor verlies
voor de dood
voor kritiek, confrontaties, conflicten
voor afwijzing
voor eenzaamheid
bindings- en verlatingsangst
voor dieren
voor het donker
om los te laten, controleverlies
claustrofobie
hoogtevrees
vliegangst
om auto te rijden
etc.

en problemen met de andere emoties:
verdriet 
boosheid

Klachten mbt. hooggevoeligheid

slechte aarding, duizeligheid
emoties van anderen overnemen
wat is van mij en wat van een ander?
leeuwen en beren op je pad zien
angst voor verandering
controle willen behouden
snel moe, overprikkelt
stressgevoelig
terugtrek gedrag
perfectionisme
nee leren zeggen
burnout
etc.

formulier om je vraag te stellen:

2 + 7 =