Wat heb ik jou te bieden?

 

Een belangrijke waarde voor mij om met jou aan de slag te gaan is ‘gelijkwaardigheid’. Ik ben niet diegene die jou gaat vertellen hoe je het moet doen. Ik geloof dat jij dat kan en meer baat hebt bij iemand die samen met jou op zoek gaat naar die antwoorden die jij nodig hebt.

Mijn drijfveer is om mensen in hun kracht te zetten. We hebben deze kracht allemaal in ons, maar soms laagjes erover heen gemaakt door alles wat we meegemaakt hebben. Samen ontdekken we wat jou weer in beweging kan krijgen. Mijn focus ligt voornamelijk op jouw groei.

Ik bied je een luisterend oor en door mijn empathisch vermogen en mijn open houding ben ik in staat snel een vertrouwensband met je op te bouwen. Samen brengen we in kaart wat er aan de hand is en hoe dat zo is gekomen. Daarna kijken we wat we voor jou het beste in kunnen zetten om te zorgen dat je hulpvraag beantwoord wordt. Op het moment dat je zelf in een situatie zit waar je je niet lekker bij voelt is het moeilijk om overstijgend te kijken en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken.

Behalve de gebruikelijke tools voor de loopbaancoach zoals allerlei testen en vragenlijsten heb ik nog andere hulpmiddelen die ik in kan zetten als dat bij jou past en als jij daar voor openstaat.

Denk aan NLP, kernkwaliteiten, spiegels, innerlijk kindwerk, systemisch werk, matrixmethode, energiewerk, EMDR en hypnotherapie.