Workshop: Je chakra’s in balans!

door | okt 26, 2014 | overig

chakra_dancer

 

Workshopavondje ‘Verken je Kracht-persoonlijke groei’, 12 november 2014.

De workshop van 12 november zal in het teken van de chakra’s staan. Ik geef informatie over de chakra’s als dat nodig is voor de groep, we gaan onze eigen chakra’s verkennen en in balans brengen. We gaan er ook echt zelf mee aan de slag en dat kan iedereen. Dus wil jij meer balans in je lijf, kom dan ervaren hoe je dat zelf voor elkaar krijgt.

Opgeven kan via het formulier op www.verkenjekracht.nl/workshops/, kies voor de workshop: verken je kracht en vul de rest van het formulier in. Je krijgt dan van mij een bevestiging.

Tijd: 20.00-22.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur

Locatie: Dotterbloemstraat 20 te Zwijndrecht

Datum: 12 november 2014

Kosten: € 10,00 per avond, inclusief evt. materialen

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Hoe kies jij?

Hoe kies jij?

Kies jij makkelijk een kant of ben je iemand die juist niet kan kiezen en in het midden blijft? Wat is de goede kant en wat de verkeerde of zijn er nog meer kanten? Vanochtend wandelde ik met mijn hond en hij gaat op een fietspad vaak van links naar rechts. Dat bracht...

Lees meer
Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Vaccinaties en demonen van de chakra’s

Wat iedereen op dit moment bezig houdt is het hele Coronagebeuren. Wel of niet testen, wel of niet vaccineren, het is aan de orde van de dag. Zonder mijn mening hierover te geven wil ik wel wat delen over wat er in je om kan gaan als je voor deze keuze staat. Ik wil...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties