Verken je Kracht – persoonlijke groei

door | sep 14, 2014 | healing, hooggevoeligheid

logo verken je kracht paars

Weet jij waar je staat in je leven, ben je op de goede weg of ben je zoekende? Heb je het gevoel dat er meer is in het leven maar weet je niet hoe of wat? Wil je aan jezelf werken, meer bewustwording krijgen over jezelf en hoe je je gevoel kunt beïnvloeden?

Kom dan een keer naar een workshop: Verken je Kracht – persoonlijke groei om te ervaren. Eén keer in de maand zal ik een thema aan bod laten komen.

Tijdens deze avond gaan we aan de slag met je persoonlijke groei. En daarmee bedoel ik het verhogen van je bewustzijn.

Er kan van alles aan bod komen, maar het belangrijkste dat ben jij. Wat wil jij anders in je leven? Wil je bijvoorbeeld jezelf leren helen of wil je tools om anders met dingen om te gaan. Wil je energieën ervaren in of buiten jezelf. Wat hebben die mensen die je zo triggeren nou precies met jou te maken?

Ben je misschien hooggevoelig en zoek je een betere manier om ermee om te gaan? Wil je je hooggevoeligheid liever niet meer als last zien maar als kracht in kunnen zetten?

Er zijn dus diverse mogelijkheden. Is er iets specifieks dat je wilt, stuur me dan een bericht en ik kan kijken of ik de mogelijkheden heb om dat in een avond aan bod te laten komen.

Houd de berichten in de gaten voor de thema’s. Binnenkort zal ik posten wat het thema wordt voor dinsdagavond 7 september 2014.

Written by Agnes Zandbelt

Ik ben energetisch coach. Bezig met bewustwording, in beweging zetten, op weg naar balans dmv communicatie, voelen, healing en intuïtie.

Related Posts

Verbinding met Jezelf

Verbinding met Jezelf

De verbinding met jezelf kun je kwijtraken door teveel in het drama te gaan zitten waardoor je in een lagere vibratie terecht komt en het leven zwaarder aanvoelt. Door aarden, voelen in je lichaam, dankbaarheid, in het hier en nu zijn, eerlijkheid en je innerlijk kind te helen herstel je deze verbinding weer.

Lees meer
gratis Avalon ELA healing

gratis Avalon ELA healing

Wil je ook eens merken wat een Avalon ELA healing voor jou kan betekenen? Elke maand geef ik een gratis healing, voor meer informatie zie: Avalon ELA healing. De data waaruit je kunt kiezen staan op home-ontpop jezelf. Scroll dan helemaal naar onderen, naar het roze...

Lees meer

Get the latest news

Subscribe to our Newsletter

0 reacties